Tuesday, 18 October 2011

Selamat Hari Jadi Sobri

semalam birthday sobri
adik ke tiga dalam family aku
rasanya umr dia tahun nie 24 tahun kot eheh
hampeh jea kan umur adik sendiri pun tak pasti
jadi sudah besar panjang nie pandai-pandai la
bawak diri yea dik...jangan nak keluar dengan aweks jea
kumpul duit kalau nak kahwin


malam tadi tengah siapkan kek choc tempahan dari kilang sayang
jadi buat la sekali kek untuk sobri
ala buat kek sempoi-sempoi jea




buat kek carrot choc

untuk hiasan letak la buah alamak hilang ingatan sekejap

tak ingat plak buah apa aku letak nie

model kek sudah semestinya la umairah

bab letak lilin nie la paling lawak
ialah tak tahu nak cari lilin mana
aku nampak ada lilin untuk black out tu
terus aku ambil sebatang terus pacak tengah kek hahahahahah
ambik ko



kek sempoi pun, sobri cakap dia terharu


sebab ada kigak orang nak celebrate birtday dia dah besar-besar nie


dapat la sobri meniup lilin dia tahun nie


ok lepas tiup lilin, pasang lagi api


tiup lagi lilin..pasang lagi api..tiup lagi lilin..pasang lagi api


tapi yang tiup bukannya sobri tapi umairah hahahahahha


pak chu dia layankan jea pasangkan api eheh


hujung bulan nie tiup lagi yea umairah :D



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. wahahahah lawak betui tgk lilin tu, huhuhu sabor je la :p

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi