Thursday, 19 September 2013

Big Apple sudah ada Berhampiran

wahhhhhhh semalam sudah mamam itu Big Apple
suka suka suka
sebab skang nie Big Apple sudah buka outletnya di The Store
jadi tak perlu susah-susah pergi ke The Curve Damansara
kalau tekak nak sangat makan
sebab di area sg.buloh pun sudah ada
umairah dan umar suka sangat makan donut
tak kesah lah Big Apple ker..Dunkin Donuts ker..donut kat pasar ker
tak kesah pun asalkan donut
memang kesukaan anak-anak
tapi bukan anak jea yang suka..ibu dorang pun suka jugak

lunch semalam sempat la kirim pada Nadia ~ member dari Logistic Dept
hehehehehhe skang nie kan sudah bawak bekal dari rumah
jadi waktu lunch memang tak keluar
kirim beli 6 biji
tapi bukan semuanya untuk aku tau
aku - 2pcs
Eikin - 2pcs
Hafiza - 2pcs
nyum nyum nyum sedapnya

--pencuci mulut--
lepas makan nasi makan donuts laks
sangatlah yummyyyyy

--muka happy sebab dapat mamam donuts--
memang banyak jajan atas meja kami
ada jajan dari Sabah ~ Hafiza yang bawak
fiza baru balik bercuti dari Sabah...

jadi sahabat-sahabat yang duduk area sg.buloh
teringin nak makan big apple
boleh la terjah The Store Sg.Buloh
outletnya di bahagian Foodcourt...

selamat menjamu selera :)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

17 comments:

  1. Replies
    1. sedapkan
      lembut jea kan
      masa ngap tu hehehehe

      Delete
  2. warne big apple tuh yg mengiurkan..dappnyeee

    ReplyDelete
  3. seronoknya dekat ngan big Apple..yum yum

    ReplyDelete
  4. tudiaaaa... bikin lapar ajer. hahaha
    sedapnyeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhe entry bikin panas hehehehe

      Delete
  5. fiza pun suke big apple dan ssh nk dpt.. skrg nie dah ader dpn mate.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la skang nie bula2 blh jea pergi kan

      Delete
  6. wah.. tetibe teringin donut.. fifi suke jco..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jco pun sedap kan
      ena tak kesah pun asalkan donut jea

      Delete
  7. fuh.. donut tu.. meliurkan teman.. bak satuu..

    ReplyDelete
  8. bila teringgin, memang nampak sedap.. bila dah dapat, mkan skit je..hehe..
    sy selalu camtu.. mesti xleh nak makan hbis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.ena tak laks mcm tu
      ada depan mata ngap jea :p

      Delete
    2. rezeki jgn ditolak ye kak.. :p

      Delete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi