Thursday, 19 September 2013

Hadiah Top Comment untuk July dan August

 terima kasih sebab sudi meninggalkan komen di blog Ena yang tak seberapa nie
yang tak popular pun
yang tak best sangat pun 
ahaksss tetiba nak sedih nie naper

hehehehhehe sajer jea
terima kasih yea sebab sudi menunggu dengan sabar
hadiah untuk Top Komen bulan July dan August
hadiahnya dah lama beli
cuma tak berkesempatan untuk kurierkan jea

hari nie kelapangan sedikit
curi-curi masa untuk tulis dan hantarkan
harap yang menunggu menerima dengan gembira

--Hadiah untuk Top Komen bulan July--

1) Sya Mimie
2) Fifi
3) Hafiza

hadiah berupa FM bentuk muffin
comey tak

--hadiah untuk Top Komen bulan August--

1) Sya Mimie
2) Hafiza
3) Fifi

hadiah berupa key chain teddy bear
suka sangat yang nie siap beli untuk diri sendiri lagi
hahahahahha hadiah untuk diri sendiri la kan :p


--hadiah selamat sudah di kurierkan guna skynet--
In Sya Allah esok mungkin akan sampai
dah sampai bgtahu ena yea
takut tak sampai laks

--hadiah untuk Alyah--
tak ingat untuk Top Komen bulan baper
tapi yang hadiahnya FM burung kakak tua
cantik tau FM tu
sayang sangat Alyah tak dapat
Alyah beritahu yang FM tu dia tak dapat
tu yang ena hantar lagi sekali
tapi tulah hadiah FM bentuk lain la plak
tak jumpa lagi FM burung kakak tua tu lagi
tapi harap Alyah suka dengan FM nie...

TQ pada sahabat-sahabat yang sudi meninggalkan komen di blog Ena nie
jom kita lihat 
siapa yang kena untuk bulan September nie
selalu-selalu lah singgah dan tinggalkan jejak di blog Ena nie
pasti ada ganjarannya di hujung bulan
suka suka jea buat sahabat gembira singgah ke sini
TQ korang :)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

17 comments:

  1. wah rezeki mereka, tahniah diucapkan kepada mereka... ^_^

    ReplyDelete
  2. apa2 yg namanyer fm tetap ya suka.....tq yer...

    ReplyDelete
  3. cantik.. cupcake tu terase nak makan pulak.. terime kasih ena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 fifi yg selalu singgah ke blog ena nie :)

      Delete
  4. Murah rezeki Ena.. suka bagi hadiah buat pembaca blog Ena.

    tahniah buat semua pengomen terhot~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      ada rezeki lebih bg pada yg sudi :)

      Delete
  5. time kasih kak ena.. mmg comel sgt keychain dan FM tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheheh yg key chain tu comeykan
      geram jea tgk teady bear tu :)

      Delete
  6. asslmkm kak ena.. saya dah terima hadiah dari akk.. terima kasih kak..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/09/hadiah-sebagai-top-komentar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 sya :)
      terima kasih yea sbb selalu singgah ke sini ")

      Delete
    2. tima kasih kembali k.ena.. :)

      Delete
  7. alahai. cutenyeee.. tahniah buat yang menang top komentator tu yea.. hu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu gilian adik laks menang
      mana tahukan :)

      Delete
  8. Wah... Tahniah bg mereka yg rajin mengomen..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi