Thursday, 19 September 2013

Koleksi FM yang Terbaru

wah bertambah lagi koleksi FM 
bertambah lagi di fridge
bertambah lagi FM yang comey-comey
sukanya :)

nie koleksi FM untuk bulan August
ada lagi yang tak sempat nak snap
tapi dah masuk dalam box
malas laks nak snap-snap
--FM from Hong Kong--
dapat dari Fatin rakan sepermainan sewaktu kecil
seronoknya dah dapat jejakkan kaki ke Hong Kong :)

--FM from Bandung dan Sabah--
dapat dari BFF Cik Shumie
best betul jadi shumie nie
sebabnya selalu travel ke mana-mana
kalau bujang lagi mesti dah follow

--key chain dari Bandung--
dapat jugak dari Cik Shumie
My BFF tahu hobi aku yang suka koleksi FM dan key chain
tu yang selalu belikan untuk BFF dia nie


--FM dari Sabah--
dapat dari my BFF opismate ~ Hafiza
wahhhh suka suka suka
baru jea fiza masuk ofis semalam
bercuti ke sana 4 hari
bestnya kan..aku bila la dapat jejakkan kaki ke sana laks
emmmmm tunggu rezeki yea...
jom baca story Fiza pergi ke Sabah ------> Hafiza

harap bulan September nie
akan ada dan akan dapat lagi FM dari sahabat-sahabat
dan akan beli sendiri untuk koleksi peribadi...




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

13 comments:

  1. bertambah penuh la fridge akak ek? :P

    ReplyDelete
  2. minat yer ena kumpul FM... Farah biasa2 jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg suka
      dah jd kemaruk laks klu tak beli dalam sebulan tu hhahahaha

      Delete
  3. byk nye keychain bandung.. best kumpul mende2 cm nie kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lg best klu dpt kawan yg mmg support sekali minat kita nie

      Delete
  4. wah.. nak mintak satu boleh? best nye ena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh jea tapi key chain lain la hehehehe

      Delete
  5. kak ena peminat tegar FM ni ye.. :)
    start baca blog kak ena ni, sy pun dah berminat dgn FM ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhe takper kongsi minat sama2 yea

      Delete
    2. insyaAllah.. dah start buat koleksi..
      cuma tu la, letak kat peti ais je, ada tukang cabut..
      tunggu dah kawin ada peti ais sendiri..hehe

      Delete
  6. perghhhhh.. entri ni buat teman rasa nak kumpul FM lea pulak.. aduiyaii.. terjangkit sudaa.. hu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti k.ena tunjuk koleksi fm dan key chain ena yea
      mesti jeles nnti hehehehehe

      Delete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi