Friday, 13 September 2013

Jamuan Raya di Ofis

khamis minggu lepas
ofis adakan Jamuan Raya
huhuhuhuhu baru hari nie dapat update
kerja semakin menimbun
dengan kerja PART TIME yang memerlukan lebih perhatian
takper kita TANAM hari nie kemudian kita akan TUAI hasilnya
in sya Allah rezeki ada di mana-mana

ok makan-makan diadakan selepas lunch
memang waktu lunch tak keluarlah
kosongkan perut hehehehehhe
pukul 3pm baru acara bermula
branch dari KL dan Kota Kemuning turut join sekali
jadi bertambahlah meriah
dengan BBQ kambingnya dan ada set Karaoke
memang masing-masing melayan lahhhh

aku memang tak pandang menu lain
terus attack kambing jea hahahahahha
memang buruk lantak betul lah

sebelum acara bermula
kata-kata aluan dari GM - Mejar Helmy
biasalah kata berhari raya la
saling bermaafan kan kan kan
pastu ada buat acara potong kek untuk mereka yang sambut birthday untuk bulan Sept
untungkan dapat potong kek sekali ahaks
time aku nanti akan dibuat tak nanti
kita tunggu sesama yea :)

--hadiah untuk cabutan bertuah--
aku rasa rata-rata member finance yang kutip bawak balik
hehehehehe termasuklah aku :p
peace yoo

--kami bertiga--
Hafiza..aku..Eikin


--yea kami bertiga lagi--
nie di luar pintu ofis
emmmm sebelum turun sempat lagi tu nak berposing

--bersama dengan Mel dari BC's branch KL--
macam mana cun tak :)

--copet gambar dari blog Fiza--
kata aluan dari GM

--menu yang tersedia that day--
macam-macam ada
satay..lemang..nasi impit..rendang..lontong..kepak ayam..kambing..hotdog..

--with Azrul dari Admin Logistik--
kami panggil Black hehehehhe

--with Hanis from Marketing--


--with Nadia from Operation dpt--

--with Syikin from branch KL--

--with abg zul--
our office dispatch
orang kuat company nie
takder abg zul memang tak jalan la hehehehe


--Faizul & Hafiz--
masing-masing dah kenyang la tu

---hehehehehhe tangkap perut BM--
cer teka milik siapakah perut itu "p

--gadis-gadis JELITA guardian--
pilih jea mana yang berkenan
tapi semuanya sudah berpunya
yang belum ada lagi sila angkat tangan yea

--lepak sekejap di Marketing dept--
dah puas melantak sesi bergambar-gambar laks
jenuh nak buat gaya hehehehehe

--ingatkan tak dapat hadiah cabutan bertuah--
rupa-rupanya dapat daaaa
Anna bos aku tolong simpankan
esoknya baru dapat
tapi makan sama-sama jugak

memang happening dapat berkumpul sesama pekerja
makan-makan sambil gelak ketawa
sambil-sambil tu bersembang HOT STORY
oppppppsssss jaga-jaga nanti ada orang mendengar dan perhati

JAGA-JAGA :)




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

4 comments:

  1. posing gambar hadiah dengan segelas air.. :)

    ReplyDelete
  2. makan ramai2 mcmni mmg seronok......

    ReplyDelete
  3. kiah propa yer kak ena.. jaga-jaga.. hehe

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi