Monday, 30 September 2013

Jamuan Perpisahan untuk Captain Salim

hari nie last day Capt.Salim berkhidmat di Guardian Security
selepas tak ingat baper lama capt.salim berkhidmat di sini
aku keja di sini pun sudah 3 tahun
jadi sudah lebih dari 3 tahun aku sudah bekerja dengan capt.salim
orangnya sangat baik dan lucu
kalau sandang beg kat belakang
memang nampak macam budak sekolah hehehehehehe

seharian hari nie HOD dan branch manager meeting
habis meeting baru buat farewell party untuk capt.salim
upacara dilakukan dengan sesi menyerahkan tugas dari capt.salim kepada capt.sobri
new HOD untuk operation dept ialah capt.sobri
welcome to GSC capt.sobri

habis taklimat penyerahan tugas
barulah sessi kata-kata ucapan dari GM
penyerahan cenderahati
dan acara memotong kek
sedih jugak tengok reaksi muka capt.salim
ialah sedih kot nak meninggalkan rakan seperjuangan di GSC nie

selamat maju jaya untuk capt.salim
kalau terserempak kami di luar harap bertegur sapa ")

--kek untuk capt.salim--
kek choc
rasa ok lah

--cenderahati khas untuk capt.salim--
tanda ingatan untuk capt.salim

--kak liza dan fairuz--
dari payroll dan hr dept

--amalina dan wanie--
wanie bari hari nie masuk kerja dari marketing dept
selamat datang wanie ke GSC

--aku..siti dan Eikin--
pantang bergambar hehehehhe

--dari kiri : capt.salim..capt.sobri dan mejar helmi--
waktu penyerahan tugas

--kata-kata aluan dari new HOD untuk operation dept--
selamat datang

--capt.salim memotong kek--
tengok muka sedih jea kan

--tanda ingatan dari kami warga kerja GSC--
gm dan capt.salim


--branch manager GSC--
kusyuk mendengar taklimat

--hah GM pun sempoi sempat lagi snap gambar keadaan sekeliling--
happy semuanya

--kami bertiga--
bunga-bunga finance dept
aku..eikin dan ain

semoga maju jaya untuk capt.salim
jangan lupa kami di sini :)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

4 comments:

  1. kalau xda muka aye memang xsah kan... mmg kaki gambar tul

    ReplyDelete
  2. sedih kan bila kawa sekerja dh nak resign.
    zura pon ade sorang kelik yang resign semalam.. terus rasa sunyi jer~

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi