Friday, 18 October 2013

October Celebration Birthday

lunch semalam buat birthday celebration untuk teman dept
Eikin - 5.10.2013
Sabri - 14.10.2013
part paling best birthday bor yang belanjer kami semua hahahahahha
tak sudah-sudah kami pujuk sabri untuk belanjer kami
last-last dapat jugak hahahahaha
jahat betul kan :p

pastu siap request nak makan apa
memandangkan sabri malas nak keluar
dia nak belanjer tapi nak duduk dalam ofis jea
sooooo pilihan yang ada pizza..mc'd atau dominos jea kan
of course la pilihan kami nak dominos hahahahhaha

pukul 12.30tengahari sabri dah call dominos
pukul 12.45pm pizza dominos dah sampai
perghhhhhhh best gila dorang punya service
cepat dan pantas :)

tapi aku dengan Ain pukul 1pm
keluar sekejap sebab ada agenda untuk beli kek birthday
kami pergi ke Secret Recipes
beli kek Brownies Walnut dan beli air sekali
lunch semalam memang kenyang gilalah
memang meriah dengan makanan waktu lunch semalam
dengan sarapan pun ada orang belanjer
hafiza belanjer belikan nasi lemak
terima kasih teman-teman yang mejamu selera kami semalam :)
semoga dimurahkan lagi rezeki untuk korang
Amin

--Brownies Walnut utk birthday girl dan boy--
nyum nyum nyum sedapnya

--aku dan Ain--
sama-sama gediksssss bila bergambar

--siap sedia untuk dipasang apinya--
silalah kira lilinya yea
65 batang semuanya hahahahahhaha

--wahhhhhhhhhhh silalah cuci mata korang yea--
sedaplah pizza dominos yang ada cheese tepinya
lebih sedap dari Pizza Hut
nyum nyum nyum ada ice cream yang tak menahan tu
sambil makan kek sambil makan dengan ice cream

--birthday boy ~ Sabri--
selamat hari jadi Sabri

--birthday girl ~ Eikin--
selamat hari jadi Eikin

--with Hafiza--
suka tengok tudung dan baju raya fiza
cantik


--kami bertiga--
ain..aku..hafiza

whatever semalam memang happening
kejanya asyik makan jea sampai ke petang
syorkkkkk terapi untuk jiwa yang tak tenang



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

11 comments:

  1. satu office dengan hafiza ke..part nie akak baru tau...hjehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami satu opis.. hehe...>_< department len2...

      Delete
  2. tq ina n all finance dept coz selebrate bday kami ber2.. ;)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kek tu keras skit
      tapi bila mkn dgn ice cream mmg sedap tak terkata

      Delete
  4. Assalamualaikum..

    aihhh rasa nak makan cake tgk gambar cake tuh..

    regards,
    Triplesmiley


    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi