Monday, 23 April 2012

Gotong Royong Di Gsc

hari sabtu yang lepas
GCS masih lagi buat aktiviti gotong royong sempena Dr.James
yang akan datang pada hari nie
minggu lepas buat
dan minggu nie pun buat jugak

sepatutnya aku tak dapat datang
sebab waktu pagi aku ada hal
dan tengahari aku ada study group untuk buat assignment
tapi petang jumaat tu
Pn.Azmah call nak order kuih dari aku

nak tolak macam tak baik plak
jadi buatkan donut dan pukul 11 lebih pergi hantar kuih ke ofis
rata-rata yang lelaki staff tengah mengecat dinding GSC

Pn.Azmah tengah menayangkan donut yang di order

bersama dengan Wan
minah nie dari atas sampai ke bawah serba serbi pink

sebelum balik tengok pejabat kami
ok la memang dah bersih pun
jadi borak-borak sekejap dengan kak viji
dan blah

masa nak balik
si hanis laks tengah sibuk buat tender
baik-baik buat hanis
jangan tersilap lagi :p

menu pada hari tersebut
buah tembikai
ku tiaw goreng - sedap
sempat la melantak dulu sebelum balik hehehehehhe

pagi nie Dr.James datang melawat
perghhhh semua tempat la di lihatnya
sampaikan ke dalam toilet pun di checknya
siap ambik gambar lagi
tapi rasanya ok kot
sebab di mata kasar kami semua
nampak bersih dan kemas jea pejabat GSC nie :p
betul tak kawan-kawan :D



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. hehehehe... bab makan nih yang best kan~ kekekeke

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi