Tuesday, 17 April 2012

Suka..Suka..Hot & Roll

lunch hari nie keluar dengan syikin - Hr
tak keluar dengan As sebab dia duty
aku esok laks kena huhuhuhu
emmm tak suka la duty untuk angkat phone nie - jom mansuhkan jom geng GSC :p

lepas makan di food court
cuci-cuci mata sekejap
nak singgal jap stall Hot & Roll
korang suka tak makan benda nie
ada kebab, crispy dan sweet
pilih jea pilihan apa yang korang nak makan
aku suka crispy peanut choc - yummmyyyy

nie stall hot & roll yang macam ada di the store
nie aku amik jea dalam image google
boleh tapau ataupun makan di situ jea


nie yang aku makan
lupa laks nak snap time belum makan
kalau belum makan penuh jea sampai keluar dari paper beg tu

yummmy
sedap
korang suka tak :D


Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. yum yum..suka gak hot & roll nie.simple & sedap..

    ReplyDelete
  2. ayu - mmg sedap nak2 cruncy kan

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi