Thursday, 4 July 2013

Main Bowling

lepas puas makan isi perut dengan makanan korea
ajak mr.hubby shopping laks
lama betul tak shopping baju eheh
memandangkan dapat tiket free untuk Cosmopolitan Hunks
jadi kena la mencari baju yang sesuai untuk di pakai
tema Glam Rock 
memang mati akal nak cari baju apa
mr.hubby cakap pakai jea la gaya muslimah
ok aper
jadi kita pakaia jea la gaya muslimah eheh
nanti baju dah siap oter , aku tunjukkan di sini erk

shopping bukan untuk diri sendiri jea
belikan beg baru untuk umairah dan umar
belikan umairah beg Hello Kitty
dan umar belikan beg Cars
beli ikut kesuakaan masing-masing :)

puas shopping
mr.hubby ajak main indoor games dalam Berjaya Time Square
tapi disebabkan hanya tinggal dua jam sahaja lagi untuk kami berdua bersuka ria
rasanya macam tak berbaloi jea
lagi laks mr.hubby taknak naik roller coster
jadi terus cancel nak masuk

terus decide main bowling jea
ok jugak sebab dapat sepnd masa bergembira dengan mr.hubby
kami main 3 set
total kena bayar RM32.00
1 set - RM5.00
stoking - RM2.00

--gaya amatur bermain bowling--

--skang nie mr.hubby memang dah teror main bowling--
bola bowling mr.hubby siap berpusing-pusing lagi
memang terpukau la

--1st game mr.hubby yang menang--

--2nd game aku laks yang menang--

disebabkan seri dan terikat
kami main set yang ke tiga
untuk menentukan siapa pemenangnya
--3rd game--
mr.hubby yang menang
hampagas betullah
nasib baik la tak janji nak bagi apa-apa 
kalau siapa yang kalah hahahahahha
selamat :)

--walaupun kalah--
tapi tetap enjoy dan rasa gembira sangat

--dating day kami untuk bulan July--
harap setiap bulan akan selalu kami adakan sehari hanya untuk kami berdua sahaja
tak kesah lah tak dapat nak bercuti berdua sahaja
dapat keluar berdua sahaja pun sudah memadai bagi aku
untuk lebih mengeratkan hubungan kami berdua
sayang ketat-ketat mr.hubby

next month ~ nak dating ke mana mr.hubby :)



Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

13 comments:

  1. Waaaa bestnye ada dating day camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kami pastikan sebulan sekali kami kuar berdua jea
      anak2 kami hantar ke nursery mcm biasa
      sebab tu kena dating pada hari weekdays
      tak blh pilih time weekend

      Delete
  2. bestnyeeee.. kuar datim~

    zura kalo main bowling asik cuci longkang manjang~
    heheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la masa memula dulu asyik ke longkang jea
      ada org ajar main baru tahu mcm mana nak main eheh

      Delete
  3. dah lama aku tak main bowling.. harap2 skill lama masih ada..

    ReplyDelete
  4. mmg kuar dating betul nie..nnt jom join tounament opis.. dah g training dulu la nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm nak join
      tapi naper laks buat time pose
      tak best la

      Delete
  5. bestnyer.......suka ya tgk....

    ReplyDelete
  6. waaahh.. fifi da lame tak main bowling.. lame sangat.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Kemarin kami juga main bowling!

    ReplyDelete
  8. waa..bestnya kak dapat luangkan masa macam tu..hehe
    moga kekal bhgia smpai bila2.. :)

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi