Monday, 8 July 2013

Main Kutu

main kutu
opssss bukan main kutu yang merayap atas kepala tau
tu kutu yang Ena taknak huhuhuhuhu
kalau korang ada cepat-cepat pakai ubat kutu tau
di farmasi macam-macam jenis ubat kutu ada di jual :)

main kutu
dari Ena kecil lagi selalu jea dengar mak sebut main kutu
cuma zaman mak ena dulu
main kutu sebab nak dapatkan pinggan mangkuk ataupun periuk belanga
jadi main skit-skit dapatla beli periuk belanga
itu zaman mak ena dulu la

skang nie aku laks main kutu
hehehehhehe tapikan ena tak suka laks main kutu lelama nie
suka main 1/2 tahun jea
itu bermakna hanya bermain untuk 6 orang
setahun boleh main dua kali

untuk penggal ke dua main kutu nie
last friday kami dah cabut undi
jom layannnn
--no giliran yang bakal di cabut--

--1st Hafiza yang dapat--

--2nd Ena yang dapat--
akan dapat hujung bulan 8 nanti
ada duit lebih skit nak balik emlaka nnti
sukanya :)

--3rd kak imah dari Admin & Logistic--

--4th Eikin from my department--

--5th Ain yang dapat--
minah nie tak puas hati sebab masa kami cabut undi
minah nie takder ~ cuti
hehehehehehe no.last yang orang tak ambil bagi pada dia jea
kehkehkehkeh

--6th my boss Anna yang dapat--
Anna gantikan Syikin yang main sebelum nie
gantikan dengan Anna sebab Syikin dah resign jadi ambil jea la orang dari tempat kerja yang sama
senang nak collect duit bila time nak bayar duit kutu nanti

kami main duku kutu tak banyak pun
sorang RM100.00 jea
jadi dapat lah sorang RM600.00
ok la kan..nak beli gelang emas tambah jea duit lagi hehehehehhe

hah siap di sini yang main duit kutu...
hari nie bz sangat
nak closing akaun jadi memang tak sempat nak BW
nanti ena dah free pasti akan terjah tinggalkan jejak
sayang korang




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

12 comments:

  1. wah main kutu giteww... he he he...occaylah kalau dapat geng yang occay...

    ReplyDelete
  2. okla tu dpt 6 ratus blehla blik kg nanti..=)

    ReplyDelete
  3. rezki kak ena no.2 kali nie.. hari tu no.6 kn.. ok la tuh...

    ReplyDelete
  4. Salam..berziarah di sini..

    Pernah dulu pencuri masuk ofis, curi duit kutu..heboh satu ofis, sampaikan chairman pun tahu..your boss sporting juga, nak join sama..

    ReplyDelete
  5. kakak saya ada main kutu . giliran blh tukar klu nak gunakan duit urgent .

    ReplyDelete
  6. dah lama tak main duit kutu..sy suka jd org last skli dpt dt.hee

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum wbt..

    Hehe sofia xreti main nih..haha sofia terasa susah hati sbb rasa macam berhutang dengan org..hehe

    regards,
    Unsmiley



    ReplyDelete
  8. dah serik la main kutu

    dulu main sorg 100 jugak tapi yg ketuanye bagi tak abis. bagi sikit-sikit. padahal ada 12 org (so dpt 1200), sampai dah start cycle baru tak abis bayar duit wani lagi. tu duit wani, duit org lain lagi. sabar jelah. 2nd cycle ramai tarik diri. mungkin sebab tak pecaya dah kot. even wani pun xnak sambung lagi dah.

    senang satu ofis mcm ni kan.

    ReplyDelete
  9. fifi da lame tak main kutu.. sebab tak jumpe lagi grup yang main kejap2 ni.. same macam ena.. tak suke main lame2..

    ReplyDelete
  10. lama dh tak main kutu ni..xde geng dh..

    ReplyDelete
  11. dulu tmpat keja lama main je kutu ni...sekarang tmpt baru tak berpeluang lagi nak main kutu...hehehehehe..klu ya ada confirm ya join kutu tu...tapi nexdt year insyaallah join main kutu dgn sekolah adik ipar.....kutu sekolah dia mmg meriah....

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi