Thursday, 22 October 2009

LuNcH Di OTWC

finally dpt gak kuarkan gambo nie
hp aku dah ok
walaupun hp aku tu ader warranty
tapi aku bayar jea utk betulkan hp tu
ialah taukey kedai hp tu ckp klu nak hantar warranty
kena tggu seminggu utk di letak kat kilang
pastu takder jaminan sama ada hp aku tu dlm warranty ke tidak
kalau hp jatuh pastu soket pecah
grrrrr geram gak dengar
ialah baru sebulan jea kan aku beli hp tu
jd bila aku tanya kalau betulkan skang nie kena charge baper
terus taukey tu cakap kena bayar RM30
aku malas nak pikir aper2 lg terus ckp ok la aku bayar
tggu la kat situ dlm 1/2 jam taukey tu betulkan
jd hp aku dh ok..lega :D


kalau korang la kan
korang akan tggu warranty tu @pun bayar ajer?????


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


nie lunch aku..zura..ira..
kami luch kat OTWC
request dr zura
mengidam plak minah nie nak mkn asam laksa


zura ngan asal laksa
memang meletopppppppp la asam laksa nie
sedap gila tau
ikan dia mmg terasa la



memandangkan aku lapar gila
aku order set menu utk luch ajer
mkn nasi goreng kg
siap ader air pepsi lg
pastu order samosa
nak mkn popia takder la plak
samosa pun somosa la
janji masuk dalam perut



aku ngan ira
time aku ajak ira lunch sekali ngan zura
minah nie taknak join
alasan sbb segan nak luch ngan kawan aku
terus ajer la kena kan
nak malu apernya..semua perempuan pun
kena gak paksa ikut lunch ngan aku hehehehhe
jahat tak aku :p



sebenarnya gambo nie aku nak amik 3 org
tapi muka ira tak nampak plak
hehehehehe cam keji plak
aku ngan zura ajer yg nampak dlm gambo nie
hehehehehhe
try adjust angel tgn pun still gak nampak muka gambo kami berdua



hah baru la gambo kami bertiga berjaya dirakamkan
tu pun aku minta waiter kat OTWC tu tolong amikkan
hehehheehhe buat muka tebal ajer la




Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

2 comments:

  1. dah nama blogger tegar, mesti nak bergambar kan..

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi