Friday, 1 March 2013

Gores dan Menang


saper pernah terkena dengan geng Gores dan Menang nie
dalam family Ena, yang sudah terkena ialah Ayah
habis RM4K dalam akaun dikeluarkan untuk bagi pada geng gores dan menang 

bila finally dapat tahu diri sendiri terkena
memang terduduk ayah dibuatnya
huhuhuhu sedih tau
ok la taknak cerita pasal tu

apa kes tajuk dengan apa yang bakal aku ceritakan
hehehehhehe lebih kurang la sebenarnya
area ofis aku nie parking kereta kena bayar 
jadi kalau mampu beli monthly parking pas RM60.00
kalau taknak letak card setiap jam

cuma kami-kami di sini
kedekut skit dengan duit
kami pamerkan jea card di dashboard kereta
tapi tak gores pun
bila dengar horn yang kuat
hah apa lagi masing-masing berlari turun untuk gores card parking
hahahahahha

time nie boleh tengok ramai staff ofis-ofis di sebelah
turut serta dalam menggores card masing-masing
bila pengawai ronda datang tengok
ada card lepas la
yang takder terus dapat surat cinta
surat cinta nie kalau bayar dalam masa 7 hari kena bayar samannya RM7.00
selepas 14 hari bayar samannya RM30.00
selepas 30 hari kena bayar saman RM50.00

disebabkan kedekut 40sen kena bayar RM9.00 hehehehhe
tapi aku belum kena saman lagi la
nasib baik la MBSA nie nak datang
dorang bagi hint dulu
bunyikan horn kuat
memula dengar ingat ada orang jual tilam di area ofis kami nie
lawak jea kan

korang kena bayar parking kereta jugak tak...






Berminat dengan sebarang Vitamin Shaklee boleh hubungi Ena : 012 2449373 (whatsapp)

3 comments:

  1. samalah dgn munna kat sini... nampak je pengawai penguasa dtg cepat2 pergi gores parking .....

    ReplyDelete

Thank you and Come Again...
Love you all mmuahhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Zarena Heeney 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi